Sentrum Bilservice Steinkjer AS
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice extra-servicesservice tire-serviceservice car-glassservice diesel-serviceservice ac-service

EU-kontroll (PKK)

Vi er godkjent for å utføre EU-kontroll (PKK) på alle person- og varebiler på vegne av Statens Vegvesen ,og kan også hjelpe deg med eventuelle reparasjoner etterpå.

Hos oss finner vi selvfølgelig ingen flere feil enn det som skal anmerkes ifølge kontrollreglene. Vi mener derimot at kontrollen gjøres minst like godt av oss som til daglig ser hva som er feil på bilene vi har inne på verkstedet.
Det er er heller ikke uten grunn at over 80% av alle kontroller tas hos godkjente bilverksteder.

Sjekk her når bilen din skal inn på EU-kontroll (Ekstern link)

Reglene sier at det siste sifferet i bilens registreringsnummer bestemmer kontrollmåneden, bortsett fra 0 og 7 som skal inn i oktober og november.
Registreringsåret bestemmer hvilket år den skal kontrolleres (oddetallsår/partallsår).

1 – Januar
2 – Februar
3 – Mars
4 – April
5 – Mai
6 – Juni
8 – August
9 – September
0 – Oktober
7 – November

Husk at bilen må være godkjent innen fristens utløp, ikke bare kontrollert!


Sentrum Bilservice Steinkjer AS – et bilverksted i Bosch Car Service

Vi er et bilverksted i Bosch Car Service – den største, frittstående bilverkstedkjeden i verden. Hos oss kan du få utført alle typer bilreparasjoner og bilservice for alle bilmerker – bensin, diesel, hybrid og elektriske biler. Våre velutdannede teknikere kan utføre diagnose og kontroll av bilens elektronikk med Bosch’ avanserte testteknikk. Vi benytter bilreservedeler med Boschgarantert kvalitet. Det innebærer at du får minst like god kvalitet som på merkeverkstedet og at du kjører herifra med nybilsgarantien intakt. Velkommen till Bosch Car Service!